Riffel

Riffeludvalget er gode uddannede instruktører som er klar til at hjælpe dig, med at få riflen til at skyde ”hul i hul” eller måske bare give en god generel træning, også i andre skydestillinger end den traditionelle liggende. En af deres fornemste opgaver er naturligvis, at få os alle i form til bukkejagten.  Skydningen foregår på den tidligere militære skydebane på Nordre Fælled, indkørsel fra Mariagervej. Desuden arrangeres ture til blandt andet hjortebanen.

Udvalget samarbejder med 2 andre jagtforeninger, og har lagt deres skydetider sammen. Alle er velkommen på kryds og tværs.

Skydetider i 2019

ALLE ER VELKOMMEN, UANSET FORENINGS TILKNYTNING.
--

*05.05, 13 - 16.00. Der vil være en konkurrence bedst til skiven samt at der vil være lodtræknings præmier blandt alle som deltager i konkurrencen.

03.08. ca. 9.-15. Riffel tur til Hjortebanen  i Grenå, info tilgår. AFLYST.

Per Wissendorff

Ib Koch